Reklama

U FOKUSU:

Ervin F. porijeklom iz Doboja ubijen ispred svoje pekare u Americi

 Policajci su pozvani u pekaru u subotu oko 7 sati ujutro, gdje su zatekli 37-godišnjaka na parkingu, nije reagovao, saopćili su nadležni.

U američkom gradu Lawrenceville u saveznoj državi Georgia došlo je do ubistva, a muškarac koji je upucan ispred svoje pekare porijeklom je iz Bosne i Hercegovine, Doboja. 

Riječ je o Ervinu Fejziću, koji je ubijen ispred svoje pekare "Fejzić Euro" u tom američkom gradu, saopćila je policija. 

Policajci su pozvani u pekaru u Subotu oko 7 sati ujutro, gdje su zatekli 37-godišnjaka na parkingu, nije reagovao, saopćili su nadležni.

Policija je saopćila da je Fejzić upucan više puta. Na licu mjesta je proglašen mrtvim.

Policija je uspjela locirati i privesti osumnjičenog,  saopštila da je oko 14.30 u Nedjelju uhapsila 38-godišnjeg Leroya Taylora iz McDonougha.

Optužen je za ubistvo iz nehata, teško tjelesno povrijeđivanje, oružanu pljačku, posjedovanje vatrenog oružja tokom izvršenja zločina te posjedovanje vatrenog oružja od strane osuđenog kriminalca.

Taylor se trenutno nalazi u zatvoru okruga Gwinnett, prema informacijama policije. Dodaju da se ne vjeruje da su uključeni drugi osumnjičeni, piše portal 11alive.