Reklama

U FOKUSU:

USLOVI KORIŠTENJA

USLOVI KORIŠTENJA:
Molimo vas da ne koristite ovu web stranicu ukoliko se ne slažete sa bilo kojim dijelom naših uslova korištenja. Sadržaji FreeBosnia.com portala objavljuju se u najboljoj namjeri, a na osnovu vjerovanja da su relevantni i tačni, sa potpisom izvora ili autora.
Ograđujemo se od odgovornosti za gubitak ili štetu koji mogu nastupiti kao posljedica korištenja ili oslanjanja na bilo koju od informacija objavljenih na portalu ili prenesnih putem maila.
Vlasnici i uposlenici portala FreeBosnia.com se ograđuju od bilo kakve odgovornosti za proizvode ili usluge koje se nude u reklamnim tekstovima i na banerima objavljenim na stranicama portala.
Linkovi na stranice izvan internet portala FreeBosnia.com portala:
Internet portal FreeBosnia.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Te stranice nisu pod kontrolom internet portala FreeBosnia.com i on nije odgovoran za sadržaj tih web stranica, kao ni eventualnu štetu nastalu korištenjim istih.
Komentari:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove FreeBosnia.com portala. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. FreeBosnia.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara FreeBosnia.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
Vijesti, slike, audio i video sadržaj
Svi posjetioci imaju pravo besplatno koristiti navedene sadržaje ukoliko ne krše pravila korištenja.
Korištenjem bilo kojeg dijela portala, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovno čitati pravila korištenja, i slažu se da su korištenjem FreeBosnia.com portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.
Ova pravila i uslovi korištenja podložni su izmjenama i dopunama, a važećom verzijom se smatra ona trenutno izložena na stranicama portala.
(Free Bosnia portal)