Reklama

U FOKUSU:

"Toma" link za online gledanje. Besplatno!

 Biografija o Tomi Zdravkoviću, čoveku koji je upamćen ne samo po svojim pesmama i jedinstvenom načinu na koji ih je pevao, već i kao boem, i po ponašanju i po duši.

Film istražuje i same početke njegove karijere i vrhunac njegove slave. Ključni trenuci u njegovoj karijeri neprimjetno su utkani u njegove komplikovane odnose sa ženama koje je volio, a koje su ga inspirirale da komponuje neke od svojih najvećih hitova.

Ne treba zaboraviti veliki broj živahnih prijatelja koje je imao u umjetničkom miljeu bivše Jugoslavije koji stvaraju ekscentrične priče o vlastitoj obogaćivanju Tomine priče. Pored Tome, film prikazuje živote poznatih umetnika tog vremena: Zorana Radmilovića, Mike Antića, Tozovca.

Film prati dvije linije: 1991. - odnos Tome i doktora koji započinje Tomin tretman i kako se on razvija u prijateljstvo. Drugi red govori o Tominom životu - od detinjstva u Pečenjevcima do prijateljstva sa pevačicom Silvanom Armenulić, koje će presudno uticati na njegovu karijeru i privatni život, do vremena kada je dostigao nesagledivu popularnost, ali i dotakao dno života.

Ovo je priča o duši.

Link za online gledanje klik ovdje.