Reklama

NOVE NOVOSTI:

Dizajn PlayStationa 5 napokon službeno predstavljen!

Sony je napokon nakon dugog iščekivanja predstavio i sam dizajn novog PlayStationa 5.


Sony je napokon nakon dugog iščekivanja predstavio i sam dizajn novog PlayStationa 5.
Nakon što je Sony predstavio same specifikacije PlayStationa 5, fanovi su naravno željeli više informacija, ponajprije zato jer je XBox svoj novi dizajn već izbacio uz pohvale mnogih radi fokusa na performanse i rješenje hlađenja.


Od Playstationa smo sa druge strane imali samo slike developerske verzije nove konzole koje su s vremenom procurile na internet tu i tamo. Developerska verzija nije se dojmila korisnicima svojim dizajnom te se službeno predstavljanje još više očekivalo.


Jučer je i tom čekanju došao kraj, te je službeni dizajn napokon predstavljen. Novi Playstation ovoga puta standardno će stajati okomito na stolu, no moguće je polegnuti ga i na stranu.
Sony je za novi dizajn koristio crno-bijelu boju te PlayStation izgleda kaod a je sastavljen od različitih dijelova. Taj dizajn proširio se i na ostatak periferije, počevši od novih kontrolera.


Osim kontrolera, dolaze brojni komadi periferije za one koji žele upotpuniti dizajn. Tu je punjač za do dva kontrolera, dolazi i HD kamera, over-ear slušalice, te daljinski za lakšu kontrolu multimedije.Uz sam dizajn PlayStationa 5 predstavljeni su i brojni udarni naslovi koji će biti lansirani zajedno sa konzolom. Konzola se očekuje krajem godine, taman prije praznika, iz očitih razloga.