Reklama

U FOKUSU:

Evo koje bi seksi igrice svaki horoskopski znak trebao isprobati ove godine i s kim

 Mnogi se nadaju da će nam predstojeća 2021. donijeti nešto bolje od prethodne godine, a astrolozi su provjerili čemu se svaki horoskopski znak može nadati u seksualnom životu, kakve bi nove stvari trebao isprobati i koji su mu idealni partneri.


Mnogi se nadaju da će nam predstojeća 2021. donijeti nešto bolje od prethodne godine, a astrolozi su provjerili čemu se svaki horoskopski znak može nadati u seksualnom životu, kakve bi nove stvari trebao isprobati i koji su mu idealni partneri.  

1. Ovan

Ovnovi su rođeni vođe, a ove godine bi za promjenu mogli pustiti drugu osobu da preuzme kontrolu u krevetu i tako otkriti neke nove užitke, piše The Sun. Idealan partner za njih je strijelac. 

2. Bik

Bikovi obožavaju seks, a ove godine bi si mogli postaviti za cilj da se seksaju baš svaki dan. Čini vam se puno? Ako je itko spreman prihvatiti tako sladak (ali, i naporan) izazov- to su bikovi. U tome će im najbolji partner biti izdržljivi lav. 

3. Blizanci

Blizanci bi ove godine  mogli poželjeti malo prljavog razgovora među plahtama i s partnerom podijeliti svoje vruće fantazije bez cenzure. U tome će se najbolje snaći neki od zračnih znakova još jedan blizanac, vaga ili vodenjak. 

4. Rak

Kreativni i inventivni rakovi će se ove godine pronaći u igranju uloga. Mogli bi postati seksi vojnik, učiteljica, astronaut ili što god da im se svidi trenutku zanosa. Partner u vrućim igricama je ovdje tajanstven, ali astrolozi predviđaju da već imate u vidu idealnu osobu, samo joj još trebate prići. 

5. Lav

Lavovi obožavaju seks, pa im astrolozi savjetuju da nabave Kamasutru i potrude se snaći u raznim zanimljivim pozama. Ako ih vidite, možete ih i ponoviti. U tome će vam najbolji partner biti drugi lav, ali i vatreni ovnovi ili strijelci. 

6. Djevica

Djevice očekuje eksperimentiranje sa seksi igračkama. Ove godine biste se mogli ponovo spojiti s nekim od bivših ljubavi s kojima su nekad letjele iskre, a dobri partneri za djevice su i bikovi i jarci. 

7. Vaga

Nema puno toga što senzualna vaga ne želi isprobati, a ove godine bi ih mogao zaintrigirati grupni seks. Idealni partneri su ribe, škorpioni i rakovi. 

8. Škorpion

Ako još niste isprobali BDSM, 2021. je idealna godina za to. Škorpione privlači sve što ima okus zabranjenog, opasnog ili pomalo zastrašujućeg. Osim drugih škorpiona, idealni su vam partneri riba i rak. 

9. Strijelac

Avanturistični strijelci puno vremena provode vani, pa nije ni čudo što im astrolozi predviđaju puno seksa pod vedrim nebom. Na plaži, na kampiranju, na nekom javnom, ali skrovitom mjestu- izbor je na vama. Partneri koji će im se u tome rado pridružiti su blizanci, vaga i vodenjak. 

10. Jarac

Jarce ove godine čeka manje seksa, ali to ne znači da im neće biti zabavno. Isprobat će vlastite granice, ali i partnerove, s puno maženja i izazivanja, no neće svaki put otići do kraja. Takve će igrice učiniti seks još posebnijim. Idealan partner za jarca je ovan. 

11. Vodenjak 

Ekscentrični vodenjaci će upotrijebiti maštu i poseksati se bilo gdje osim u spavaćoj sobi. No bez brige, postoji puno drugih prostorija u kući koje ćete poželjeti istražiti na novi način. U tome će vam najbolje odgovarati jarac, djevica i bik. 

12. Riba

Strpljive i produhovljene ribe isprobat će razne vježbe disanja i tantrički seks. Najbolji partneri za njih su lavovi, strijelci i ovnovi.