Reklama

U FOKUSU:

LIVE: ITALIJA - BOSNA HERCEGOVINA

 Najvatreniji navijači nogometne reprezentacije BiH BH Fanaticosi poručili su na svojoj Facebook stranici da od Zmajeva u večerašnjem meču protiv Italije u Ligi nacija žele prvobitno da ostave srce na terenu.Zmajevi će u Firenci protiv Italije početi nastup u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, a ovaj susret će ujedno biti i debi za selektora Dušana Bajevića.


"Srce na teren!!", napisali su BH Fanaticosi na svom Facebook profilu uz fotografiju s posljednjeg gostovanja u Italiji gdje smo u Torinu doživjeli poraz od Italije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo rezultatom 2:1.
Pored Italije i BiH, u našoj grupi Lige nacija su i reprezentacije Nizozemske i Poljske, a upravo ćemo protiv Poljaka igrati naredni susret.

Podsjećamo, Zmajevi su u prvom izdanju Lige nacija osvojili grupu pored Austrije i Sjeverne Irske, čime smo izborili plasman u elitnu A skupinu.

Za gledanje je potreban IE, GoogleChrome, Edge ili Safari explorer.
Klik na PLAY I onda sacekajte 10-25 sec. da se kanal pokrene...Disclaimer: Svi TV streamovi su preuzeti sa domaćih i inostranih servera i oni su odgovorni za kompletan sadržaj. 
Na kanalima na našem sajtu se ne nalazi sadržaj tih TV kanala, već samo linkovi ka tim kanalima.